jueves, 20 de febrero de 2014

Ruta de Tapes peruanes i Pisco Sour per Barcelona

                                                                                                                                                                                             en castellano
Falta menys per a l'esdeveniment de la Ruta de Tapesperuanes i Pisco Sour per Barcelona i com us vam prometre us anirem informant, abans de la data assenyalada, i poc a poc - per fer boca - dels restaurants participants.

Us avancem el suggeriment del Restaurant Andino, és un deliciós Anticucho elaborat a la millor tradició peruana i acompanyat del seu exquisit Pisco Sour, elaborat per Juan Carlos Palomino.Una altre magnífic suggeriment és la del Restaurant ElPerucho, és una deliciosa Papa Rellena l'estil més crioll que hagis provat juntament amb una salsa de "ceba criolla" fresca i cruixent al paladar. Al costat del seu Pisco Sour de Pisco acholado.


En principi , el nombre de Restaurants participants serà , entre 12 i 15 , aquests han estat elegits i molts dels mateixos estan , encara , ideant el seu suggeriment de tapa . A mesura que ens arribin més , us anirem informant . Us recordem que el l'esdeveniment de la RUTA GASTRONÒMICA DELA TAPA PERUANA IPISCO SOUR A BARCELONA , tindrà una durada de deu dies, del 21 al 30 de març . Un cop t'hagis fet la "Ruta ", si vols, podràs valorar la teva TAPA i Pisco SOUR preferit , escrivint a la nostra bústia de comentaris .

Des de PiscoBcn , creiem que aquest esdeveniment és una gran oportunitat perquè la Gastronomia Peruana se sumi a les diferents ofertes gastronòmiques existents a la ciutat de Barcelona, com a ciutat cosmopolita i multicultural sempre està atenta a les diferents ofertes culinàries dels ciutadans d'altres països que resideixen i que valoren i integren a la seva cultura .

Us anirem informant , durant el mes de març i el que queda d'aquest , dels noms de cadascun dels restaurants participants . Quan apareguin tots , hem creat una pàgina en la qual es podràs consultar a tots i cada un d'ells . Hi veuràs , per restaurant , la tapa suggerida , la foto de la mateixa , les seves característiques , la direcció del mateix i un quadre de "com arribar de google maps " . A més , també , podràs llegir sobre altres especialitats de cada un dels restaurants participants .


Us avancem els primers :
                               Patio Latino

                                                                     
                               Andino
                                                                                          
                               El Señorío


                               El Mochica

                                                                    
                               Bar Restaurante Ninoska

                                                                        
                               Restaurante Kenko ISis extraordinaris restaurants que molts de vosaltres ja coneixereu. Són Restaurants emblemàtics a Barcelona i molt representatius de gastronomia peruana. Us recomanem que els visiteu.


Agraïm enormement la col · laboració de PROMPERÚ, en la difusió de l'esdeveniment a través de les  seves  Xarxes Socials.

No hay comentarios:

Publicar un comentario